29/3/09

A PIÑA 1 INDEPENDIENTE 3

Independiente:Dani,Sande,Cholo,Brian,Castro,Rafa,Milito,Chori,Eloy e Jorge

Ver para creer, o Independiente con 10 e xogando os delanteros na defensa e os defensas nos postos de arriba foi capaz de ganar no dificil campo da piña.

A Piña empezou dominando a un Independiente sorprendido polas sorpresas da alineación de Dasilva e algo acomplejado por ser 10 xogadores, pero conseguiron aguantar ben os ataques da piña e pouco a pouco foronse asentando no campo e controlar o partido.
Chegouse o final da primeira parte sin goles e sin ocasións claras en ningunha das porterias.

Na segunda parte, o pouco de empezar a Piña adelantouse no marcador e cando parecía que xa non se podía facer nada en este partido Castro con un tiro desde fora da area empataba o partido, pouco despois Cholo marcaba o 1 a 2 de falta directa e a partir de ahí co resultado a favor o idc controlou o partido por completo, Brian en unha subida desde a defensa puxo o 1 a 3 definitvo e sentenciou a un rival que xa se quedaba sin forzas para remontar e que de ahí o final aínda puido encaixar algún gol máis.

O próximo domingo toca descansar, (que boa falta fai) asique o sabado temos cea nas Viandas, que de carallada si que non hai quen nos joda.