13/4/09

INDEPENDIENTE 3 LEILOIO 2

Independiente: Cholo,Efren,Castro,Milito,Rafa,Eloy,Carlos,Sande,Brian e Bencho

Como de costumbre tubemos que xogar con 10 e en algunhas fases do partido con 9 por lesións, pero aínda así conseguimos sumar tres puntiños máis ante un rival que conta no seu plantel con xogadores moi xovenes e moi a ter en conta nos próximos anos.
Esta vez tocoulle a cholo defender a portería na primeira parte e na segunda cedeulle o puesto a Eloy, e como queda claro cada domingo; contamos con poucos xogadores, pero os que hay son mui polivalentes xa que tanto xogan de porteiros de defensas de medios ou na delantera.
No primeiro tempo a pesar de estar en inferioridad controlamos ben o partido e puxemonos con 2 a 0 con dous goles de Bencho.
Na segunda parte algo mermados fisicamente demoslle mais facilidades o rival que aproveitou para reducir distancias e dispuxo de algunha ocasión para empatar, Carlos puxo o 3 a 1 que nos dou algo de tranquilidad, e xa no tramo final o Leiloio foi quen de levar a incertidumbre o marcador có seu segundo gol, pero conseguimos defender ben o resultado.

Próximo partido:INDEPENDIENTE / CANCES domingo as 16:45 en Cances