30/8/09

RAZO 0 INDEPENDIENTE 3

Boas a tod@s, seguimos a diante noa copa da liga gracias a contundente victoria conseguida no difícil campo de Razo.
A tarde presentabase moi calurosa e o terreo de xogo duro e irregular o que sumado a dificultad do rival facía que fora necesario realizar un partido serio e de derroche fisico, e non defraudaron os rapaces que se vian con ganas de deixar o Razo fora do torneo.

Empezamos moi ben colocados e combinando ben no medio do campo o que provocou que dispuxeramos de algunhas ocasións para marcar, pero non sería hasta o tramo final da primeira parte no que Moreno abriría o marcador con un espectacular gol de corner directo e chegando así con esa minima ventaxa o descanso.
A segunda parte foi algo máis espesa e baixouse fisicamente debido o sofocante calor que facía, pero aínda así Cholo de forte disparo e Julio con un tiro axustado desde fora da area lograron colocar o definitivo 0 a 3 no marcador.
Destacar o debut de Upi e de Pea que se uniron a familia Independiente e fixerono con moi boa nota.

Próximo partido: INDEPENDIENTE - BALDAIO (domingo as 6 en LENDO)