24/2/10

A Vieira 1 Independiente 2

Fotos de Kiko do Idc

Xogaron ,Frei(porteiro)Eloy,Dani,Castro,Rafa,Efren e Chori (defensa)Carlos,Cholo(medio)Julio,Palermo e bencho (delanteros).Un partido dificil nun campo en mal estado e un rival complicado ,pero sacouse adiante ,empezamos perdendo por un a cero e asi fomos po descanso ,na segunda parte saimos cas ideas mais claras e Chori marca un gol que nos mete no partido ,logo teriamos moitas ocasions e asta cerca do final non marcou Palermo o gol da victoria ,tres puntos mais e un bo partido do equipo.

Xornada 22 ,Domingo 28-2-10,nas Eiroas AS 15:40 INDEPENDIENTE DE CARBALLO ---VALENZA