16/10/08

Cereo 3 - Independiente 4

Hola xente, este domingo xogamos un emocionante partido no campo do Cereo no que saímos victoriosos nun intercambio de golpes. O partido púxose moi costa arriba nos primeiros minutos cun gol do Cereo case sen saír dos vestiarios pero os nosos xogadores sacaron a casta e ó descanso xa íamos gañando por 1 a 2. No segundo tempo máis do mesmo, o balon corría dunha área á outra e conseguiron empatar o partido a 2 goles. Pouco duraría a emoción pois logramos marcar dous goliños máis e o Cereo logrou o seu terceiro gol nas postrimerías do encontro. Con esta victoria quedamos empatados a puntos e contentos de que fora un partido con moita deportividade e compadreo. Un saúdo para toda a xente de Cereo e, por suposto, para a parroquia Independiente. Gracias a Rama pola foto, outro día roubasma ti a min, jaja.