21/12/08

CANCES 1 INDEPENDIENTE 1

Independiente:Jorge,Rafa,Efren,Milito,Chori,Davicinho,Carlos,Brian,Moreno, Bencho e Cholo
tamén xogou: Scot que por fin apareciu para xogar

Pouco hay que contar do partido, bueno mais ben hay tanto que non daría acabado, pois xogamos contra dous rivales. Un o Cances que se mostrou demasiado duro e muy motivado, pero apenas creou peligro na porteria que esta vez lle tocou ocupar a Jorge. E o outro rival que foi ainda moito mais duro, que foi o arbitro, e bueno eu ben sei que unhas veces danche e outras quitanche, pero e que esto foi un escandalo desde o primeiro minuto, non merece a pena nin falar de eso.

Con respecto o partido decir que nos adelantamos con un golazo de Brian que marcou ante a salida do porteiro logo dun bonito pase de Davicinho, chegando con 1 a 0 o descanso despois de dispoñer de varias ocasións de aumentar o marcador.
Na segunda todo empezou igual, pero cara o final do partido o Cances tería duas ocasions boas e marcaría o seu gol nun saque de falta. Decir que a pesar de estar sin porteiro, de xogar sin cambios xa que a Cholo xa o lesionaron na primeira parte e do mal que o fixo o arbitro, merecemos ganar o partido, pero desta vez non houbo machada a, a ver se para o ano que ven temos mais suerte.

Proximo partido: A VEIRA - INDEPENDIENTE Domingo 11 de enero no campo da Vieira