14/12/08

LEILOIO 3 INDEPENDIENTE 4

Independiente:Davicinho; Rafa, Efren, Milito, Chori; Moreno, Carlos, Sande, Bencho e Cholo.

A punto estubemos de levar un disgusto nun partido que en principo parecia facil, pero solo nos presentamos con 10 xogadores e sin ningun porteiro como e costumbre, pero conseguimos sacar o partido a diante gracias a esos 10 compañeiros que non lle teñen medo o frio como outros que despois viran con excusas baratas, e ainda han de querer xogar, e unha pena, pero o que non queira mollarse e pasar frío é mellor que quede na casa.

Indo o partido decir que pese a estar en inferioridad empezamos dominando e pronto nos encontramos con un 0 a 2 con dous goles de Cholo, despois o Leiloio recortaría distancias e de novo Cholo marcaría o 1 a 3 co que se chegou ó descanso. Na segunda parte pronto conseguimos o cuarto que como non marcou o noso pichichi Cholo que incluso puido aumentar a sua conta nun lanzamento de penalti que enviou fora, pero según iban pasando os minutos o cansancio iba aparecendo. O Leiloio que pese a xuventud da maioria dos seus xogadores, demostraron boas maneiras aproveitou para marcar dous goles e levar a incertidumbre o marcador, pero xa non quedaria tempo para mais.

Próximo partido: CANCES - INDEPENDIENTE domingo 21 as 16:00 en Cances

(acordadevos de levar as camisetas amarillas)