19/11/08

RUS 1 INDEPENDIENTE 7

Independiente:Cholo;Rafa,Dani,Milito,Efren;Chori,Sande,Davicinho,Moreno;Brian e Bencho.

En primeiro lugar felicitar os xogadores e a Dasilva por ganar este partido, xa que empezaron xogando con solo 9 xogadores e ainda asi se puxeron por diante no marcador con un gol de Benchu no minuto 15 , despois chegou o Moreno e xa con 10 no campo marcaron o segundo obra de Sande, xa rematando a primeira parte chegou dani e completou o equipo que a partir de ahi dou todo un recital de futbol, Benchu marcou o 3 a 0, Sande faría o cuarto e o quinto logo Davicinho marcaría tras unha boa xogada de equipo despois o Rus logrou o gol da honra por medio de Pablo e pa finalizar de novo anotou Sande que foi sin duda o mellor do partido, e destacar tamén a Cholo que é o máximo goleador do equipo e desta vez fixo un partidazo de porteiro. Esperemos que para o próximo partido Dasilva poida contar con mais xogadores e non o teña tan fácil para escoller.

Próximo partido: INDEPENDIENTE - BRANTUAS Domingo as 16:00 en Coristanco