30/11/08

A PIÑA 2 INDEPENDIENTE 3

Independiente:Dani;Chori,Efren,Milito,Rafa;David,Jorge,Sande,Brian;Cholo e Bencho.

tamén xogaron:Chimpo e Carlos.

Partido mui complicado polo rival o frio e o terreo de xogo que estaba completamente encharcado e faciase imposible facer calquera cousa que se parecera a xogar o futbol, con todo eso e unha tarde algo desafortunada do arbitro ( para os dous equipos ) o Independiente impuxose a base de lucha e de mayor pegada. Cholo facía o primeiro o aproveitar un rechace, o segundo tamén sería obra de Cholo que xa suma 11 goles, despois sería A Piña quen recortaba distancias para chegar o descanso con 1 a 2. Na segunda parte A Piña saliu apretando e pronto empataría o partido, e cando precía que o resultado non se iba mover Chimpo sorprendeu o porteiro local con un bonito gol por alto, de ahí o final A Piña intentou buscar o empate, pero o resultado xa non se movería.
Merecida victoria por xogo e ocasións asique felicidades a Dasilva e os xogadores e mención especial para os nosos ULTRAS que nos acompañan a todos os campos, chova ou quente o sol, faga frío ou neve, esperamos facerlle que as tardes de resaca lle sean mais levadeiras.

Próxima xornada toca descanso que falta nos fai, pero para non perder o contacto entre nós imos facer unha xornada gastronómica o domingo con unha comida-cea no Aturuxo e despois.......QUE CHOVA..!!!