4/11/08

Peña Galicia 0 - Independiente 3

fotos dos goleadres :)
Independiente:Pi;Rafa,Efren,Dani,Chori;Chimpo,Carlos,Jorge,Moreno;Brian e Bencho. tamen xogaron: Cholo, Davicinho, Milito e Castro.

Boas a todos; Regular partido o xogado o domingo contra o Galicia, na primeira parte o xogo foi mui espeso e lento por parte dos dous equipos e apenas houbo ocasións, chegando o descanso co empate a cero inicial, na segunda parte o mister Dasilva fixo algúns cambios que lle deron algo de frescura o equipo, chegando asi o primeiro gol obra de Cholo a pase de Chimpo, logo chegaria o segundo nunha boa xogada de Davicinho po-la esquerda que el mismo culminaria, xa chegando o final do partido Chimpo marcaría o definitivo 0 a 3 con un forte disparo despois de uns rechaces na área que viñan precedidos de un trallazo de Cholo que petou na cruceta.

(Proximo partido: INDEPENDIENTE-BALDAIO domingo 9 as 16:oo en Coristanco)

La Voz de Galicia

16 comentarios:

Davizinho27 dijo...

Gustame a foto que me puxeches jejeje.O domingo hai que gañar como sexa.Por certo faltache Milito que tamén xogou,jaja.Bueno espero que este sexa un de moitos goles que espero marcar.
Un saúdo e FORZA INDEPENDIENTE!!!!!!!!

Anónimo dijo...

quero darlle as gracias a dasilva por darnos minutos os xogadores menos importantes nos partidos contra os rivais floxos.

Roi dijo...

Noraboa pola victoria ^^

A ver se lle ganades ó Baldaio jeje.

Saudos

Para o independiente todos os xogadores son importantes e non hai rivales floxos, calquera pode ganar ( directivo)

os xogadores do idc son todos importantes e non hai rivales floxos se te queres montar ti esa pelicula dame igual bueno ti importante non sei si eres mais ben eres un bocazas que solo dices tonterias q te crees ti solo escribe un libro de ciencia ficcion que e o teu un saludo jose maria

Suerte para o domingo chavales, e demostradelle a todos quen corta o bacalao nesta liga, un saludo e FORZA INDEPENDIENTE. (un majoado)

penso que para o independiente non todos os xogadores son importantes,ou senon que opinades de fley,scott,bruno...e con respecto os rivais eu opino que si ai rivais floxos e si ai xogadores menos importantes no idc.e aki unha pregunta?xq alejandro,o moreno,sae no minuto 15 da primeira parte x cholo?molestias musculares?menos importante q cholo?pediu el o cambio x asfixia?as cousas vense jose maria dasilva

Como te pasas chely, jajajaja

eu penso que todos son importantes, pero non igual de importantes(un socio)

1 penso q scot,bruno e flei foron xogadores importantes no equipo q ahora non poden vir por traballo e porque hai xente coma ti q quere crear mal rollo no equipo e no me estraña q non veñan.2 o cambio foi no minuto 29 e e tactico buscaba tirar mais a porteria ou eso foi o q me pasou pola cabeza e acertei porque anque se fallou tirouse mais a porta 3 todos os rivales son iguales non respetas nada nin compañeiros nin rivales no me estraña q non poñas o nombre e se o fas ti millor vente ahora falar ou escribir e facil un saludo jose maria

Que rabia dar leer algunha cousa que se pon... está claro que en todos os equipos hai xente que ten que xogar máis tempo... eu non son dos que máis xoga e importame un carallo. O importante é pasar un rato agradable e facer algo de deporte, pra crear conflictos é mellor dedicarse á política... así que veña, deixade as caralladas esas que así non se vai a ningún lado, e menos escribindo nun blog, esas cousas falanse nos vestuarios.
Fdo: Roi do Brantuas